Deprecated: preg_replace(): Passing null to parameter #3 ($subject) of type array|string is deprecated in /home/grillatmassan/public_html/wp-includes/kses.php on line 1807

Deprecated: preg_replace(): Passing null to parameter #3 ($subject) of type array|string is deprecated in /home/grillatmassan/public_html/wp-includes/kses.php on line 1807
Scenprogram – Stockholm – GRILLAT Mässan

Scenprogram – Stockholm

Scenprogram STHLM fredag 12-16

12.30-12.50
En slaktares väg till det perfekt grillade köttet

Vad skiljer en bra bit kött från en fantastisk? Och hur vet man vilka styckdetaljer som verkligen hör hemma på grillen? I detta seminarium tar vi steget in i slaktarens värld för att förstå hur val av kött påverkar smaken, texturen och det slutliga resultatet på grillen.

Med oss har vi ingen mindre än Håkan Fällman – en av Sveriges främsta köttkännare. Med 50 års erfarenhet i branschen delar han med sig av sina bästa tips kring styckning, grillmetoder och hur du säkerställer högsta möjliga kvalitet – från köttdisk till glödande kol. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren grillmästare är detta en chans att ta din grillning till nästa nivå.

  • Talare: Håkan Fällman, Kamado Sumo
13.00-13.20
Nästa generations grillning – teknikerna du måste testa?

Vilka olika funktioner och grilltekniker finns det hos dagens moderna grillar?
Lär dig mer om högpresterande brännare, tillbehör så som koltråg (unikt för Napoleon) och Sizzle Zone för direkt och intensiv värme – funktioner som möjliggör effektivare och mer mångsidig grillning. Här ges man också exempel på hur man kan använda sådana funktioner i praktiken, till exempel med metoder som reverse sear för perfekt resultatet.

  • Talare: Johan Wyndhamn, Napoleon
13.30-14.20
Wings of Fire – The Scoville Showdown

Widowmakers BBQ bjuder in dig till den hetaste utmaningen
på GRILLAT mässan i Stockholm och Göteborg:
Wings of Fire – The Scoville Showdown!

  • Arrangör: Widowmakers
14.30-14.50
Rom & Tapas

Passar det att dricka rom till grillat? Självklart tycker vi! En provning där vi parar ihop 3 rom med grillade tapas. Hoppas vi ses!

För att delta krävs kuponger som köps på plats i god tid innan det börjar. Dessa lämnar ni till ansvarig på scenen. Först till kvarn!

  • Talare: Daniel di Zazzo, Herida  Brands
15.00-15.20
Prova vin & grillad mat i kombination!

Vin & mat älskar varandra. Det kan skapa perfekt harmoni, kontrastera eller helt enkelt bara bli en riktigt skön kombination. Kom och prova 2 viner med smakmat till det.
 
Katarina är sommelier och har jobbat med vin i 25 år och delar frikostigt med sig av varför du ska leta efter naturliga och goda viner och kombinera det med vällagad mat. Fixa till enkel vardagslyx. Såklart har hon hämtat inspiration från gott grillat på mässan.

För att delta krävs kuponger som köps på plats i god tid innan det börjar. Dessa lämnar ni till ansvarig på scenen. Först till kvarn!

  • Talare: Katarina Alwin Nyström, Handpicked Wines, Napoleon

Scenprogram STHLM lördag 12-16

12.30-12.50
En slaktares väg till det perfekt grillade köttet

Vad skiljer en bra bit kött från en fantastisk? Och hur vet man vilka styckdetaljer som verkligen hör hemma på grillen? I detta seminarium tar vi steget in i slaktarens värld för att förstå hur val av kött påverkar smaken, texturen och det slutliga resultatet på grillen.

Med oss har vi ingen mindre än Håkan Fällman – en av Sveriges främsta köttkännare. Med 50 års erfarenhet i branschen delar han med sig av sina bästa tips kring styckning, grillmetoder och hur du säkerställer högsta möjliga kvalitet – från köttdisk till glödande kol. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren grillmästare är detta en chans att ta din grillning till nästa nivå.

  • Talare: Håkan Fällman, Kamado Sumo
13.00-13.20
Nästa generations grillning – teknikerna du måste testa?

Vilka olika funktioner och grilltekniker finns det hos dagens moderna grillar?
Lär dig mer om högpresterande brännare, tillbehör så som koltråg (unikt för Napoleon) och Sizzle Zone för direkt och intensiv värme – funktioner som möjliggör effektivare och mer mångsidig grillning. Här ges man också exempel på hur man kan använda sådana funktioner i praktiken, till exempel med metoder som reverse sear för perfekt resultatet.

  • Talare: Johan Wyndhamn, Napoleon
13.30-14.20
Wings of Fire – The Scoville Showdown

Widowmakers BBQ bjuder in dig till den hetaste utmaningen
på GRILLAT mässan i Stockholm och Göteborg:
Wings of Fire – The Scoville Showdown!

  • Arrangör: Widowmakers
14.30-14.50
Rom & Tapas

Passar det att dricka rom till grillat? Självklart tycker vi! En provning där vi parar ihop 3 rom med grillade tapas. Hoppas vi ses!

För att delta krävs kuponger som köps på plats i god tid innan det börjar. Dessa lämnar ni till ansvarig på scenen. Först till kvarn!

  • Talare: Daniel di Zazzo, Herida Brands
15.00-15.20
Prova vin & grillad mat i kombination!

Vin & mat älskar varandra. Det kan skapa perfekt harmoni, kontrastera eller helt enkelt bara bli en riktigt skön kombination. Kom och prova 2 viner med smakmat till det.
 
Katarina är sommelier och har jobbat med vin i 25 år och delar frikostigt med sig av varför du ska leta efter naturliga och goda viner och kombinera det med vällagad mat. Fixa till enkel vardagslyx. Såklart har hon hämtat inspiration från gott grillat på mässan.

För att delta krävs kuponger som köps på plats i god tid innan det börjar. Dessa lämnar ni till ansvarig på scenen. Först till kvarn!

  • Talare: Katarina Alwin Nyström, Handpicked Wines, Napoleon

Scenprogram STHLM fredag 17-21

17.30-17.50
En slaktares väg till det perfekt grillade köttet

Vad skiljer en bra bit kött från en fantastisk? Och hur vet man vilka styckdetaljer som verkligen hör hemma på grillen? I detta seminarium tar vi steget in i slaktarens värld för att förstå hur val av kött påverkar smaken, texturen och det slutliga resultatet på grillen.

Med oss har vi ingen mindre än Håkan Fällman – en av Sveriges främsta köttkännare. Med 50 års erfarenhet i branschen delar han med sig av sina bästa tips kring styckning, grillmetoder och hur du säkerställer högsta möjliga kvalitet – från köttdisk till glödande kol. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren grillmästare är detta en chans att ta din grillning till nästa nivå.

  • Talare: Håkan Fällman, Kamado Sumo
18.00-18.20
Nästa generations grillning – teknikerna du måste testa?

Vilka olika funktioner och grilltekniker finns det hos dagens moderna grillar?
Lär dig mer om högpresterande brännare, tillbehör så som koltråg (unikt för Napoleon) och Sizzle Zone för direkt och intensiv värme – funktioner som möjliggör effektivare och mer mångsidig grillning. Här ges man också exempel på hur man kan använda sådana funktioner i praktiken, till exempel med metoder som reverse sear för perfekt resultatet.

  • Talare: Johan Wyndhamn, Napoleon
18.30-19.20
Wings of Fire – The Scoville Showdown

Widowmakers BBQ bjuder in dig till den hetaste utmaningen
på GRILLAT mässan i Stockholm och Göteborg:
Wings of Fire – The Scoville Showdown!

  • Arrangör: Widowmakers
19.30-19.50
Rom & Tapas

Passar det att dricka rom till grillat? Självklart tycker vi! En provning där vi parar ihop 3 rom med grillade tapas. Hoppas vi ses!

För att delta krävs kuponger som köps på plats i god tid innan det börjar. Dessa lämnar ni till ansvarig på scenen. Först till kvarn!

  • Talare: Daniel di Zazzo, Herida  Brands
20.00-20.20
Prova vin & grillad mat i kombination!

Vin & mat älskar varandra. Det kan skapa perfekt harmoni, kontrastera eller helt enkelt bara bli en riktigt skön kombination. Kom och prova 2 viner med smakmat till det.
 
Katarina är sommelier och har jobbat med vin i 25 år och delar frikostigt med sig av varför du ska leta efter naturliga och goda viner och kombinera det med vällagad mat. Fixa till enkel vardagslyx. Såklart har hon hämtat inspiration från gott grillat på mässan.

För att delta krävs kuponger som köps på plats i god tid innan det börjar. Dessa lämnar ni till ansvarig på scenen. Först till kvarn!

  • Talare: Katarina Alwin Nyström, Handpicked Wines, Napoleon

Scenprogram STHLM lördag 17-21

17.30-17.50
En slaktares väg till det perfekt grillade köttet

Vad skiljer en bra bit kött från en fantastisk? Och hur vet man vilka styckdetaljer som verkligen hör hemma på grillen? I detta seminarium tar vi steget in i slaktarens värld för att förstå hur val av kött påverkar smaken, texturen och det slutliga resultatet på grillen.

Med oss har vi ingen mindre än Håkan Fällman – en av Sveriges främsta köttkännare. Med 50 års erfarenhet i branschen delar han med sig av sina bästa tips kring styckning, grillmetoder och hur du säkerställer högsta möjliga kvalitet – från köttdisk till glödande kol. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren grillmästare är detta en chans att ta din grillning till nästa nivå.

  • Talare: Håkan Fällman, Kamado Sumo
18.00-18.20
Nästa generations grillning – teknikerna du måste testa?

Vilka olika funktioner och grilltekniker finns det hos dagens moderna grillar?
Lär dig mer om högpresterande brännare, tillbehör så som koltråg (unikt för Napoleon) och Sizzle Zone för direkt och intensiv värme – funktioner som möjliggör effektivare och mer mångsidig grillning. Här ges man också exempel på hur man kan använda sådana funktioner i praktiken, till exempel med metoder som reverse sear för perfekt resultatet.

  • Talare: Johan Wyndhamn, Napoleon
18.30-19.20
Wings of Fire – The Scoville Showdown

Widowmakers BBQ bjuder in dig till den hetaste utmaningen
på GRILLAT mässan i Stockholm och Göteborg:
Wings of Fire – The Scoville Showdown!

  • Arrangör: Widowmakers
19.30-19.50
Rom & Tapas

Passar det att dricka rom till grillat? Självklart tycker vi! En provning där vi parar ihop 3 rom med grillade tapas. Hoppas vi ses!

För att delta krävs kuponger som köps på plats i god tid innan det börjar. Dessa lämnar ni till ansvarig på scenen. Först till kvarn!

  • Talare: Daniel di Zazzo, Herida Brands
20.00-20.20
Prova vin & grillad mat i kombination!

Vin & mat älskar varandra. Det kan skapa perfekt harmoni, kontrastera eller helt enkelt bara bli en riktigt skön kombination. Kom och prova 2 viner med smakmat till det.
 
Katarina är sommelier och har jobbat med vin i 25 år och delar frikostigt med sig av varför du ska leta efter naturliga och goda viner och kombinera det med vällagad mat. Fixa till enkel vardagslyx. Såklart har hon hämtat inspiration från gott grillat på mässan.

För att delta krävs kuponger som köps på plats i god tid innan det börjar. Dessa lämnar ni till ansvarig på scenen. Först till kvarn!

  • Talare: Katarina Alwin Nyström, Handpicked Wines, Napoleon