Scenprogram GBG fredag 12-16
12.30-12.50
Johan Jureskog – Vägen till världens 9e bästa köttrestaurang
Vad krävs för att driva en av världens bästa köttrestauranger?
Johan Jureskog, prisbelönt kock och delägare av Restaurang AG, tar oss med på en smakresa genom passion, hantverk och innovation. I detta seminarium avslöjar han hur AG nådde plats 9 på listan över världens bästa köttrestauranger, och hur deras unika hängmörningsmetoder skapar kött i absolut världsklass. Vi går på djupet med detaljerna som gör skillnad – från råvara till perfekt grillad köttbit. En inspirerande session för alla som älskar kött och vill förstå hemligheterna bakom en gastronomisk succé.




13.00-13.20
Nästa generations grillning – teknikerna du måste testa?
Vilka olika funktioner och grilltekniker finns det hos dagens moderna grillar?
Lär dig mer om högpresterande brännare, tillbehör så som koltråg (unikt för Napoleon) och Sizzle Zone för direkt och intensiv värme – funktioner som möjliggör effektivare och mer mångsidig grillning. Här ges man också exempel på hur man kan använda sådana funktioner i praktiken, till exempel med metoder som reverse sear för perfekt resultatet.
13.30-14.20
Wings of Fire – The Scoville Showdown
Widowmakers BBQ bjuder in dig till den hetaste utmaningen
på GRILLAT mässan i Stockholm och Göteborg:
Wings of Fire – The Scoville Showdown!




14.30-14.50
Rom & Tapas
Passar det att dricka rom till grillat? Självklart tycker vi! En provning där vi parar ihop rom med grillade tapas. Hoppas vi ses!
För att delta krävs kuponger som köps på plats i god tid innan det börjar. Dessa lämnar ni till ansvarig på scenen. Först till kvarn!
15.00-15.20
Prova vin & grillad mat i kombination!
Vin & mat älskar varandra. Det kan skapa perfekt harmoni, kontrastera eller helt enkelt bara bli en riktigt skön kombination. Kom och prova 2 viner med smakmat till det.
Katarina är sommelier och har jobbat med vin i 25 år och delar frikostigt med sig av varför du ska leta efter naturliga och goda viner och kombinera det med vällagad mat. Fixa till enkel vardagslyx. Såklart har hon hämtat inspiration från gott grillat på mässan.
För att delta krävs kuponger som köps på plats i god tid innan det börjar. Dessa lämnar ni till ansvarig på scenen. Först till kvarn!


Scenprogram GBG lördag 12-16
12.30-12.50
Johan Jureskog – Vägen till världens 9e bästa köttrestaurang
Vad krävs för att driva en av världens bästa köttrestauranger?
Johan Jureskog, prisbelönt kock och delägare av Restaurang AG, tar oss med på en smakresa genom passion, hantverk och innovation. I detta seminarium avslöjar han hur AG nådde plats 9 på listan över världens bästa köttrestauranger, och hur deras unika hängmörningsmetoder skapar kött i absolut världsklass. Vi går på djupet med detaljerna som gör skillnad – från råvara till perfekt grillad köttbit. En inspirerande session för alla som älskar kött och vill förstå hemligheterna bakom en gastronomisk succé.




13.00-13.20
Nästa generations grillning – teknikerna du måste testa?
Vilka olika funktioner och grilltekniker finns det hos dagens moderna grillar?
Lär dig mer om högpresterande brännare, tillbehör så som koltråg (unikt för Napoleon) och Sizzle Zone för direkt och intensiv värme – funktioner som möjliggör effektivare och mer mångsidig grillning. Här ges man också exempel på hur man kan använda sådana funktioner i praktiken, till exempel med metoder som reverse sear för perfekt resultatet.
13.30-14.20
Wings of Fire – The Scoville Showdown
Widowmakers BBQ bjuder in dig till den hetaste utmaningen
på GRILLAT mässan i Stockholm och Göteborg:
Wings of Fire – The Scoville Showdown!




14.30-14.50
Rom & Tapas
Passar det att dricka rom till grillat? Självklart tycker vi! En provning där vi parar ihop rom med grillade tapas. Hoppas vi ses!
För att delta krävs kuponger som köps på plats i god tid innan det börjar. Dessa lämnar ni till ansvarig på scenen. Först till kvarn!
15.00-15.20
Prova vin & grillad mat i kombination!
Vin & mat älskar varandra. Det kan skapa perfekt harmoni, kontrastera eller helt enkelt bara bli en riktigt skön kombination. Kom och prova 2 viner med smakmat till det.
Katarina är sommelier och har jobbat med vin i 25 år och delar frikostigt med sig av varför du ska leta efter naturliga och goda viner och kombinera det med vällagad mat. Fixa till enkel vardagslyx. Såklart har hon hämtat inspiration från gott grillat på mässan.
För att delta krävs kuponger som köps på plats i god tid innan det börjar. Dessa lämnar ni till ansvarig på scenen. Först till kvarn!


Scenprogram GBG fredag 17-21
17.30-17.50
Johan Jureskog – Vägen till världens 9e bästa köttrestaurang
Vad krävs för att driva en av världens bästa köttrestauranger?
Johan Jureskog, prisbelönt kock och delägare av Restaurang AG, tar oss med på en smakresa genom passion, hantverk och innovation. I detta seminarium avslöjar han hur AG nådde plats 9 på listan över världens bästa köttrestauranger, och hur deras unika hängmörningsmetoder skapar kött i absolut världsklass. Vi går på djupet med detaljerna som gör skillnad – från råvara till perfekt grillad köttbit. En inspirerande session för alla som älskar kött och vill förstå hemligheterna bakom en gastronomisk succé.




18.00-18.20
Nästa generations grillning – teknikerna du måste testa?
Vilka olika funktioner och grilltekniker finns det hos dagens moderna grillar?
Lär dig mer om högpresterande brännare, tillbehör så som koltråg (unikt för Napoleon) och Sizzle Zone för direkt och intensiv värme – funktioner som möjliggör effektivare och mer mångsidig grillning. Här ges man också exempel på hur man kan använda sådana funktioner i praktiken, till exempel med metoder som reverse sear för perfekt resultatet.
18.30-19.20
Wings of Fire – The Scoville Showdown
Widowmakers BBQ bjuder in dig till den hetaste utmaningen
på GRILLAT mässan i Stockholm och Göteborg:
Wings of Fire – The Scoville Showdown!




19.30-19.50
Rom & Tapas
Passar det att dricka rom till grillat? Självklart tycker vi! En provning där vi parar ihop rom med grillade tapas. Hoppas vi ses!
För att delta krävs kuponger som köps på plats i god tid innan det börjar. Dessa lämnar ni till ansvarig på scenen. Först till kvarn!
20.00-20.20
Prova vin & grillad mat i kombination!
Vin & mat älskar varandra. Det kan skapa perfekt harmoni, kontrastera eller helt enkelt bara bli en riktigt skön kombination. Kom och prova 2 viner med smakmat till det.
Katarina är sommelier och har jobbat med vin i 25 år och delar frikostigt med sig av varför du ska leta efter naturliga och goda viner och kombinera det med vällagad mat. Fixa till enkel vardagslyx. Såklart har hon hämtat inspiration från gott grillat på mässan.
För att delta krävs kuponger som köps på plats i god tid innan det börjar. Dessa lämnar ni till ansvarig på scenen. Först till kvarn!


Scenprogram GBG lördag 17-21
17.30-17.50
Johan Jureskog – Vägen till världens 9e bästa köttrestaurang
Vad krävs för att driva en av världens bästa köttrestauranger?
Johan Jureskog, prisbelönt kock och delägare av Restaurang AG, tar oss med på en smakresa genom passion, hantverk och innovation. I detta seminarium avslöjar han hur AG nådde plats 9 på listan över världens bästa köttrestauranger, och hur deras unika hängmörningsmetoder skapar kött i absolut världsklass. Vi går på djupet med detaljerna som gör skillnad – från råvara till perfekt grillad köttbit. En inspirerande session för alla som älskar kött och vill förstå hemligheterna bakom en gastronomisk succé.




18.00-18.20
Nästa generations grillning – teknikerna du måste testa?
Vilka olika funktioner och grilltekniker finns det hos dagens moderna grillar?
Lär dig mer om högpresterande brännare, tillbehör så som koltråg (unikt för Napoleon) och Sizzle Zone för direkt och intensiv värme – funktioner som möjliggör effektivare och mer mångsidig grillning. Här ges man också exempel på hur man kan använda sådana funktioner i praktiken, till exempel med metoder som reverse sear för perfekt resultatet.
18.30-19.20
Wings of Fire – The Scoville Showdown
Widowmakers BBQ bjuder in dig till den hetaste utmaningen
på GRILLAT mässan i Stockholm och Göteborg:
Wings of Fire – The Scoville Showdown!




19.30-19.50
Rom & Tapas
Passar det att dricka rom till grillat? Självklart tycker vi! En provning där vi parar ihop rom med grillade tapas. Hoppas vi ses!
För att delta krävs kuponger som köps på plats i god tid innan det börjar. Dessa lämnar ni till ansvarig på scenen. Först till kvarn!
20.00-20.20
Prova vin & grillad mat i kombination!
Vin & mat älskar varandra. Det kan skapa perfekt harmoni, kontrastera eller helt enkelt bara bli en riktigt skön kombination. Kom och prova 2 viner med smakmat till det.
Katarina är sommelier och har jobbat med vin i 25 år och delar frikostigt med sig av varför du ska leta efter naturliga och goda viner och kombinera det med vällagad mat. Fixa till enkel vardagslyx. Såklart har hon hämtat inspiration från gott grillat på mässan.
För att delta krävs kuponger som köps på plats i god tid innan det börjar. Dessa lämnar ni till ansvarig på scenen. Först till kvarn!

